Šolanje

ZAČETNI TEČAJ – “MALA ŠOLA”

Trajanje tečaja: približno 14 ur

Cena tečaja:* 100€ + članarina za tekoče leto (20€)

Vsebina: Tečaj je namenjen vsem , ki v pasji šoli še niso bili. Psi so v posamezne skupine razdeljeni po starosti, tudi program prilagodimo glede na starost psov v skupini.

Vodnike bomo poučili o osnovah dela s psom, gradili bomo odpoklic iz različnih okoliščin, ki je osnova za nadaljnje delo s psom in nujen za prijetno sobivanje. Gradili bomo tudi igro z vodnikom, pse pa bomo naučili tudi pravil medsebojne igre. Naučili se bomo tudi osnov poslušnosti na poligonu.

NADALJEVALNI TEČAJ – “OSNOVNA ŠOLA”

Trajanje tečaja: približno 32 ur

Cena tečaja:* 200€ + članarina za tekoče leto (20€) – v ceno tečaja je vštet tudi izpit po programu B-Bh

Vsebina: Tečaj je namenjem psom, ki so pri nas že opravili začetni tečaj. Pri osnovnem šolanju dajemo poudarek poslušnosti na poligonu in pripravi na izpit B-Bh. S tem krepimo odnos vodnik-pes in pripomoremo k večji poslušnosti tudi v domačem okolju. Seznanili vas bomo z osnovami prve veterinarske pomoči, različnimi principi šolanja, razliko med vzgojo in šolanjem psa, nadgradili bomo znanje iz začetnega tečaja, temu pa dodali še kakšen trikec in premagovanje ovir.

INDIVIUALNE URE

Cena za uvodno srečanje:* 25€ + članarina za tekoče leto (20€)

Cena za vsako naslednje srečanje:* 15€

Vsebina: Za vse, ki ste s svojim psom naleteli na resnejše težave in bi jih želeli odpraviti v domačem okolju nudimo tudi individualne ure, kjer se z vami najprej podrobno pogovorimo in skupaj skušamo najti vzroke za vaše težave, potem pa še ugodne rešitve v praksi.

Enkrat letno priredimo tudi izpite šolanih psov, kjer naši tečajniki potrdijo pridobljeno znanje.

Dejavnost našega društva je pomembna tako za lastnike psov kot tudi za ostale občane – s psi, ki so obiskovali katerega od naših tečajev, praktično ni težav!

*Cene za nečlane so dvojne!

One thought on “Šolanje

Komentarji so zaprti.