Rally obedience

Rally obedience je vse bolj priljubljena relativno mlada kinološka disciplina. Sestavljena je iz 72 različnih vaj in poteka v štirih tekmovalnih razredih glede na težavnost. Vaje (od 15-19 glede na razred) se razporedijo v progo, ki jo morata vodnik in pes premagati v treh minutah. Vaje vsebujejo hojo v osnovnem položaju, številne zavoje, vaje v gibanju, menjave položajev (sedi, prostor, stoj), premagovanje različnih ovir, vodenje na daljavo… Podrobnosti si lahko preberete na uradni spletni strani Komisije za rally obedience. Disciplina je primerna je za vodnike, ki se po končanem šolanju še vedno želijo aktivnejše ukvarjati s svojim psom.

V našem društvu se z disciplino  aktivno ukvarjamo od leta 2013 in dosegamo odlične rezultate. V kolikor ste iz Gorenjske in želite trenirati RO smo zagotovo pravi naslov:  https://kdstorzic.si/nadaljevalna-skupina/. Vabljeni!

ZAČETNI TEČAJ ROI 

Trajanje tečaja: 12 ur (1x tedensko)

Cena tečaja: 100€ + članarina za tekoče leto

Vsebina: Na tečaju bomo spoznali osnove tega pasjega športa in predelali vseh 30 vaj, ki spadajo v kategorijo ROI. Za vpis v RO je potrebno predznanje!

blank-print-document-1

Za vse informacije o RO se lahko obrnete na 041 987 096 (Jelka). Vpis v začetni tečaj poteka celo leto. Začeli bomo, ko se bo skupina napolnila. Za vpis izpolnite SPLETNO PRIJAVNICO.

 

2 thoughts on “Rally obedience

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s