Stopničke za KD Storžič

Prejšnjo nedelj0 smo se člani KD Storžič udeležili š ene RO tekme, ki so jo tokrat pripravili v KD Kamnik. Tekme sva se udeležila Drago Gril in moja malenkost, pod budnim očesom naše inštruktorice Monike. Za KD Storžič je tekmovala tudi Tea Vardjan Rožič.

Na vadbišču se je zbralo rekordno število tekmovalnih parov, vključno z mednarodno udeležbo kolegov iz Hrvaške in Avstrije. Zaradi velikega števila udeležencev sta tekmo sodila dva sodnika, Marjan Polajnar (RO 2 in RO 4) ter Sašo Cvek (RO 1 in RO 3).

Drago s Torijem je z dobro predstavo osvojil 9. mesto, z Bibo sva osvojili 24 mesto, Tea in Blondy Hovi-Raj – Kim pa sta prikazali odlično delo in osvojili čudovito 2. mesto.

KD Kamnik je poskrbel  za odlično pripravljeno tekmo .Postavili so tudi bazen, kjer so se psi osvežili, saj nam je vreme služilo še preveč dobro in so nas sončni žarki kar preveč ogreli. Poskrbeli so tudi za gurmanske užitke, saj nas je poleg malice, pričakala tudi sladica, palačinke.

Kljub hudi vročini, smo preživeli še en čudovit dan v dobri družbi in si tako prislužili zaslužen poletni počitek, kajti naslednje tekme se začenjo šele jeseni.

Jelka