Članska sekcija ima za sabo pestro pomlad

Drenigov memorial

Po dolgih zimskih počitnicah so se prvi teden v aprilu zečele tekme. Kot prva je bila na sporedu BBH tekma v Ljubljani ,  Drenigov memorial. Udeležili smo se ga trije člani, Kočevar Janez z Pego, Drago Gril s Torijem in moja malenkost z Bibo.

Janez in Drago sta s svojima štirinožcema delila 10. mesto, midve pa sva pristali na 18. mestu.

1.državna tekma RO

Aprila smo zaštartali na polno. V soboto smo bili prisotni na BBH tekmi v Ljubljani, v nedeljo 3.4.2016, pa smo sodelovali v  rally obedience tekmi , ki je potekala v sklopu državne razstave psov CAC Barje.

Za naše kinološko društvo je tekmovalo pet vodnikov s svojimi štirinožci.

V RO1 so tekmovali:Žgur Luka in  pes Ike, osvojila sta 9. mesto, Maja Jankovec in Mel, osvojila sta  8. mesto in Kočevar Janez z Pego, ki je tokrat stal na stopničkah. Osvojila sta odlično 2. mesto

Drago Gril je s Torijem napredoval v RO 2. Zasedla sta 7. mesto. Nama z Bibo pa  je na žalost zmanjkalo časa, tako , da se nisva uvrstili.

Še enkrat pa čestitke vsem tekmovalcem in njihovim štirinožcem za odlično prikazanev vaje,še posebej pa Janezu in Pegi

2. državna tekma RO

Komaj se dvakrat obrneš, pa je tu že nova  RO tekma. Tokrat smo se odpravili v Ložnico pri Žalcu, kjer je bil organizator 2. državne tekme, KD Pluton.

Za KD Storžič so v RO 1  tekmovali Žgur Luka z Ike-om, osvojil je odlično tretje  mesto, Jankovec Maja z Melom je bila sedma , Korva Lea z Hopi osma , Kočevar Janez z Pego pa deveti.

V disciplini RO 2 je Drago Gril s Torijem osvojil osmo mesto, Biba in jaz pa sva uspešno opravili izpit za RO 2 in pristali na 11 mestu.

Jelka