4. tekma za državno prvenstvo v Rally Obedienceu

V nedeljo, 10.6.2018 bo v organizaciji našega društva potekala 4. tekma za državno prvenstvo v Rally Obedienceu. Tekma bo potekala na nogometnem vadbišču v Medvodjah, Jelendol (POZOR: LOKACIJA NI ENAKA LANSKI!!!).

INFO ZA TEKMOVALCE:
Pozdravljeni,
 
bliža se nedelja in 4. državna tekma v Rally Obedienceu. Objavljamo štartno listo in nekaj dodatnih navodil, ki jih prosim upoštevajte.
Letošnja tekma bo skoraj povsem potekala v senci dreves, za prijetno klimo skrbi bližnji potok, le kratek sprehod pa vas bo ločil od Stegovniškega slapu. Na poti domov vam priporočamo še postanek v Dovžanovi soteski.
https://www.visit-trzic.com/znameni…/…/stegovniski-slap.html 
Napoved je odlična. Prizorišče je v bližini potoka, tako da ta nekoliko skrbi za blažitev temperature. Vsa parkirišča niso v senci, zato vas naprošamo, da se v kolikor boste imeli pse v boksih v avtu, opremite z veliko količino vode in rjuhami (kakšna mokra rjuha čez vetrobransko steklo se odlično obnese). Sicer pa bo za bokse možno najti prostor v senci na samem prizorišču. Psi morajo biti v času prireditve na vrvicah. Prosim vas, da za njimi vestno pobirate iztrebke. Zadrževanje v bližini potoka na samem prizorišču je prepovedano.
 
V kolikor še niste poravnali štartnine in ne boste uporabili naročilnice, to prosim storite čimprej. Potrdilo nam pošljite po elektronski pošti: kdstorzic@gmail.com ali ga imejte s seboj. Plačilo z gotovino ne bo možno.
 
Vsem tekmovalcem pa bomo zagotovili tudi topli obrok.
 
Želim vam vso srečo na tekmovanju, predvsem pa lepo izkoriščeno nedeljo.
 
Lp, Monika (031 401 821)
 
OKVIREN URNIK:
8:00-8:45 Prijave
8:45 Otvoritev tekmovanja
8:50 Ogled proge ROIV
9:00 Pričetek tekmovanja

NAVODILA ZA DOSTOP DO PRIZORIŠČA:

Iz avtoceste zavijete na izvozu Tržič in pot nadaljujete po cesti rezervirani za motorna vozila. Pred Petrolom zavijete desno proti Tržiču. Pot nadaljujete naravnost skozi Tržič, in nato naselja: Slap, Čadovlje, mimo Dovžanove soteske, skozi Dolino. V naselju Jelendol se na razcepu držite desne. Nato nadaljujete naravnost po makadamski poti še 4km.

Za vse, ki se bojite, da se boste izgubili bo organiziran tudi skupni odhod proti prizorišču ob 8.uri izpred Petrola. Info za pot: 040 570 205 (Robi).

Koordinate: 46.406573, 14.394085

Za gledalce bo najbolj zanimivo med 9. in 13. uro. VABLJENI!