IPS tekma, Slovenska Bistrica, 15. 10. 2011

Pod Markovim vodstvom prizadevno deluje skupina vodnikov, ki jim po prvem izpitu ni padla motivacija za delo s psom, tako da očitno v našem KD nismo dejavni le reševalci. Le tako naprej!!

V soboto 15.10.2011 so se člani nadaljevalne skupine šolanja udeležili svoje prve tekme šolanih psov. Barve KD Storžič so na regijski tekmi v organizaciji KD Slovenska Bistrica zastopali Janez z Luno, Jelka z Bibo, ki so tekmovali po programi IPS-BBH, in Peter z Lučko, ki sta tekmovala po programu IPS-A. Zgodnja ura vstajanja in jutranje zmrzovanje v Slovenski Bistrici sta bila bogato poplačana s kakovostnim delom tako vodnikov kot psov, ki so vsi na svoji prvi tekmi dosegli kvalificirano uvrstitev. Ker sta programa IPS-A in IPS-BBH tradicionalno na sporedu na začetku kinoloških tekmovanj ja naša odprava nato z zanimanjem opazovala predstave tekmovalcev, ki so tekmovali po programih višjega šolanja, tako v poslušnosti kot obrambi.

Tekmovanje je zaznamovalo splošno dobro počutje, ki je bilo posledica dobre organizacije ter zelo korektnega sojenja s strani sodnikov Marcela Vodovnika in Rada Lukanca, v manjši meri pa tudi tekmovalcem in gledalcem naklonjenega vremena.

 

Advertisements

About monika_ma

https://pasjepataksneindrugacnezivljenskezadeve.wordpress.com/ https://www.google.si/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.instagram.com/monca_ma/&ved=0ahUKEwjwmd6ll8_XAhVFORoKHX0BCzcQFggnMAA&usg=AOvVaw1h3IAQ8uUy6oKZnivvy-zu

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s