Drenigov memorial

Tudi letos se je članska sekcija udeležila Drenigovega memoriala, ki ga organizira KD Ljubljana. Na letošnjo tekmo smo šli v okrnjeni ekipi, saj sva se ga udeležila le Drago in moja malenkost. Seveda pa brez naše inštruktorice Monike ne gre, saj pod njenim budnim očesom potem popravljamo napake, ki se nam dogajajo.
V zgodnjih jutranjih urah  se je bilo treba najprej prijaviti, sledil je veterinarski pregled, svečana otvoritev in že se je začelo žrebanje številk. Po programu IPS-A  letos nismo imeli nobenega kandidata, po programu IPS B-Bh, pa sva z Dragom imela srečo in sva pristala skupaj v paru, samo številke so bile nekam visoke, tako da sva imela prikaz vaje kot predzadnji par.
Po uvodni predstavitvi sodniku, sta vaje najprej odhodila Drago in Tori. Po zelo lepo opravljeni vaji, pa na žalost Tori ni hotel odležati na prostoru. Sodnik jima je dosodil 75 točk. Dosegla sta 25 mesto. Nato pa sva nastopile še z Bibo. Odlaganje je bilo lepo prikazano, na žalost pa so bile vaje izvedene pomanjkljivo, zato sva dobili 87 točk in dosegli 19 mesto.
Sledil je še zaključek, zmagovalcem so podelili pokale, ostalim udeležencem pa čudovita darila.
Gabriela Praprotnik