4. državna RO tekma

Letos smo se člani KD Storžič prvič udeležili tekme rally obedience, ki so jo pripravili v KD Ljubljana. V čudovitem nedeljskem jutru se je na vadbišču zbralo 51 tekmovalnih parov, ki so tekmovali v različnih razredih RO. Največ nas je bilo prijavljenih v RO-I kar 21. V tem razredu sva tekmovala tudi midva z Dragotom. V RO-III pa je naše barve zastopala še Tea.
 Na progi je bilo prikazano čudovito sodelovanje med psi in njihovimi lastniki. Seveda so se nekateri odrezali boljše, nekateri pa smo imeli malo smole. Drago s Torijem je osvojil 14. mesto, z Bibo sva osvojili 18. mesto, Tea s Kim pa je osvojila 9. mesto.
Vse pohvale tudi KD Ljubljana, za odlično pripravljeno tekmo. Poskrbeli so tudi za osvežitev psov, saj je bil postavljen bazen, kjer so se naši ljubljenčki z veseljem pohladili. Poskrbeli so tudi za gurmanske užitke, saj nas je poleg malice, pričakala tudi sladica, palačinke in sadna solata.
Ob razglasitvi rezultatov so zmagovalci prejeli pokale , ostali udeleženci pa smo prejeli  lepa darila namenjena našim štirinožnim prijatelčkom.
Jelka